Heldersport is opgericht door Wim Boonstra. Een enthousiast en energiek persoon die al jaren in duursport actief is. Wim is opgeleid als triathlon trainer en coach en heeft een aantal jaren in Amerika samengewerkt met een top coach. 

De expertise van Heldersport is verhelderen; het duidelijk en simpel maken van ingewikkelde situaties en systemen. Duursport training kan best ingewikkeld gemaakt worden, maar dat is niet nodig. Wim begrijp de techniek van de sport en het trainen, en vult dat aan met een uitstekend gevoel voor wat iedere atleet nodig heeft. Ook in groepen en teams heeft hij mede dankzij jarenlange ervaring in het zakenleven een unieke kijk op de dynamiek.

Wim is Triathlon Trainer Niveau 3, TrainingPeaks Level 1 gecertificeerd, Master Neuro Linguistisch Programmeren en Cyber Security expert... Maar dat laatste heb je met sporten minder aan :-)

TrainingPeaks Level 1

Neem contact op met Heldersport om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Zell am See / Kaprun
Ironman 70.3 2016 Finish

Doelen stellen maakt de kans op succes groter. Maar doelen hoeven geen tijden of zelfs wedstrijden te zien. Ze kunnen klein en eenvoudig zijn... Je doelen bereiken maakt het leuk en je gaat geen eindstreep halen als het niet leuk is!
Zell am See / Kaprun<br>Ironman 70.3 2016 Finish